Over mij

MKB Assistent

Ruim dertig jaar geleden ben ik in de horeca terecht gekomen als Gastvrouw en later als Maître-Sommelier. Na veertien jaar met heel veel plezier in top restaurants te hebben gewerkt (waaronder Vreugd & Rust, Villa Rozenrust en Auberge de Kieviet) heb ik mijn kelnersmes aan de wilgen gehangen. Ik heb mijn carriere voortgezet als Sales Manager bij SnowWorld en later bij Attractiepark Duinrell. In die functies heb ik heel wat evenementen georganiseerd, zoals feesten, zakelijke bijeenkomsten, product lanceringen en jubilea.

Ruim tien jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar Queueup (voorheen MrTicket.nl). Als een duizendpoot heb ik de volgende rollen vervuld, vaak gecombineerd:

Account Manager: contactpersoon voor attractieparken, dierentuinen, musea en andere leisure parken en het contact met grote retailers en financiële instellingen voor hun loyaliteitsprogramma’s.

P&O:aanspreekpunt voor diverse organisaties zoals de pensioeninstelling en Arbodienst, waaronder de administratieve handelingen zoals de on-board, in-board en off-board procedures.

Office Manager: het zorgen voor een soepel draaiend kantoor. In mijn takenpakket zaten naast PZ taken ook alle kantoorbestellingen, het bewaken van budgetten, het bijwonen van de huurdersvergaderingen en het regelen van een kantoor verhuizing.

Content Beheer: opvoeren van dagjes uit voor een groot aantal loyaliteitsprogramma’s en sales promoties. Bekende voorbeelden zijn de ING Puntenwinkel, het Kruidvat Verzilverprogramma en Jumbo Dagje Uit.

Personal Assistant: het regelen van vergaderingen, ontvangst van gasten, organiseren van evenementen, maken van reserveringen, het boeken van vluchten en/of hotelkamer en volledig agenda beheer van de directie.